Fagområder

Kvalifiserte folk på kort varsel

Xl Bemanning tilbyr bemanningsløsninger for bygg- og industrisektoren med en fokus på kvalitet, sikkerhet og effektivitet. Vårt team av erfarne konsulenter har en omfattende forståelse for de unike kravene i denne bransjen, og tilbyr en bred portefølje av tjenester for å dekke behovene til både arbeidsgivere og arbeidstakere. Xl Bemanning har et stort nettverk av kvalifiserte kandidater med relevant erfaring og kompetanse, og sørger for at deres bemanningsløsninger alltid oppfyller de høyeste standardene for sikkerhet og kvalitet. Velg oss for din neste bemanningsbehov innen bygg og industri, og opplev en pålitelig og effektiv løsning.

Yrker vi bemanner ofte

Vi tilbyr dyktige prosjektledere til ulike bygge- og anleggsprosjekter. Våre prosjektledere har solid erfaring og kompetanse innen planlegging, koordinering og gjennomføring av prosjekter. De sikrer at arbeidet utføres i henhold til tidsplaner, kvalitet og budsjett.

XL bemanning tilbyr kvalifiserte anleggsledere som kan håndtere ulike aspekter av bygge- og anleggsprosjekter. Våre anleggsledere koordinerer og leder arbeidet på byggeplassen, og sørger for at alle sikkerhetskrav overholdes, samt at arbeidet utføres effektivt og innenfor tidsrammen.

XL bemanning tilbyr kompetente ingeniører innen flere disipliner, inkludert konstruksjon, elektro og maskin. Våre ingeniører har bred erfaring og er dedikerte til å levere høykvalitetsløsninger til ethvert bygge- og anleggsprosjekt, gjennom bruk av moderne teknologi og innovative metoder.

Hos XL bemanning finner du erfarne betongarbeidere som er eksperter på betongproduksjon, -håndtering og -utførelse. Våre betongarbeidere sørger for at alle betongelementer i prosjektet er produsert og installert etter gjeldende standarder og spesifikasjoner.

XL bemanning tilbyr kvalifiserte maskinførere som er dyktige i bruk av ulike maskiner og utstyr på bygge- og anleggsprosjekter. Våre maskinførere har sertifisering og erfaringsnivå som garanterer sikker og effektiv drift av maskinene de håndterer.

Våre dyktige tømrere hos XL bemanning har kompetanse innen oppføring, renovering og vedlikehold av ulike bygninger og konstruksjoner. De arbeider med alt fra tradisjonelle tømmerkonstruksjoner til moderne byggeteknikker, og sikrer at arbeidet utføres etter bransjens høyeste standarder.

XL bemanning tilbyr erfarne mekanikere med kunnskap om vedlikehold og reparasjon av et bredt spekter av maskiner og utstyr. Våre mekanikere sørger for at maskinparken er i topp stand og bidrar til en effektiv og uavbrutt arbeidsflyt på bygge- og anleggsprosjekter.

Hos XL bemanning finner du dyktige hydraulikkmekanikere som er eksperter på vedlikehold og reparasjon av hydrauliske systemer og utstyr. Våre hydraulikkmekanikere jobber med å diagnostisere og løse problemer, samt utføre nødvendig vedlikehold for å sikre optimal ytelse av hydrauliske systemer i bygge- og anleggsprosjekter.

XL bemanning tilbyr kvalifiserte ventilasjonsmontører som er eksperter på installasjon, vedlikehold og reparasjon av ventilasjons- og klimaanlegg i bygninger. Våre montører sørger for et sunt og behagelig innemiljø gjennom optimalisering av luftkvalitet, temperatur og fuktighet i alle typer bygg.

Hos XL bemanning finner du sertifiserte elektrikere som er erfarne og dyktige innen installasjon, vedlikehold og reparasjon av elektriske systemer. Våre elektrikere jobber med høy sikkerhet og effektivitet, og sørger for at alle elektriske systemer overholder gjeldende standarder og forskrifter.

Våre erfarne rørleggere hos XL bemanning har kompetanse innen installasjon, vedlikehold og reparasjon av rør og sanitærutstyr i bygninger. De arbeider med både tradisjonelle og moderne rørleggingsteknikker, og sikrer at arbeidet utføres med høy kvalitet og i henhold til gjeldende regelverk.

I et hav av flere, finner vi den rette

Kvalifiserte folk på kort varsel

Vi tilbyr bemanningsløsninger til hotell, restaurant og kantinebransjen, med sikte på å levere høy kvalitet og service. Våre konsulenter har en dybde av erfaring og kunnskap om de unike krav i denne sektoren, og tilbyr en bred portefølje av tjenester for å dekke både arbeidsgiveres og arbeidstakeres behov. Med et omfattende nettverk av kvalifiserte kandidater med relevant erfaring og ferdigheter, kan vi sikre at deres bemanningsløsninger oppfyller de høyeste standardene for service og kvalitet. La oss være din partner for neste bemanningsbehov innen hotell, restaurant og kantine, og opplev en pålitelig og effektiv service.

Yrker vi bemanner ofte

Vi hjelper deg med å finne dyktige hotelldirektører som kan lede og drive hotellvirksomheten effektivt. Vi forstår viktigheten av å ha en kompetent leder som kan ivareta både gjester og ansatte, samt håndtere forretningsmessige og administrative oppgaver.

Vi kan hjelpe deg med å finne serviceorienterte og profesjonelle kandidater som kan ta godt vare på hotellets gjester og holde resepsjonen organisert og effektiv.

Vi kan assistere i å finne dyktige renholdsoperatører som sørger for at hotell- eller restaurantområdene holder høy standard på renhold og hygiene. Dette bidrar til et hyggelig og innbydende miljø for både gjester og ansatte.

Vi kan hjelpe deg med å finne erfarne hovmestere som kan lede og koordinere serviceteamet på en restaurant eller hotell. Hovmestere som kan skape en vennlig og profesjonell atmosfære og sørge for at gjestene får en minneverdig opplevelse.

Gjennom XL bemanning kan du få hjelp til å finne engasjerte og erfarne servitører som prioriterer gjestenes behov og leverer førsteklasses service. Våre kandidater har øye for detaljer og sikrer at gjestene får en positiv og hyggelig opplevelse.

XL bemanning kan hjelpe deg med å finne dyktige bartendere som kan imponere gjestene med sine drinkkunnskaper og skape en hyggelig atmosfære. Bartenderne vi skaffer har god kjennskap til ulike drikkevarer og kan anbefale de beste alternativene til gjestene.

Trenger du kokker til ditt kjøkken? XL bemanning kan bistå i å finne talentfulle og erfarne kokker som kan lage smakfulle retter og håndtere ulike kjøkkenoppgaver. Kokkene vi skaffer har et bredt spekter av ferdigheter og kan tilpasse seg ulike kjøkkenmiljøer og menyer.

I et hav av flere, finner vi den rette

Kvalifiserte folk på kort varsel

VI leverer bemanningsløsninger til nærings- og nytelsebransjen med fokus på å skape en positiv opplevelse for både arbeidsgivere og kunder. Vårt team av kompetente konsulenter har en god forståelse for de unike kravene i denne bransjen, og tilbyr en bred portefølje av tjenester for å imøtekomme behovene til både arbeidsgivere og arbeidstakere. Xl Bemanning har et stort nettverk av kandidater med relevant erfaring og kompetanse innen nærings- og nytelsebransjen, og sikrer at deres bemanningsløsninger alltid lever opp til de høyeste standardene for kvalitet og service. Velg Xl Bemanning for din neste bemanningsbehov innen nærings- og nytelsebransjen, og opplev en pålitelig og effektiv løsning.

Yrker vi bemanner ofte

Produksjonsmedarbeidere spiller en viktig rolle i produksjonslinjen. De er ansvarlige for å sette sammen produkter, utføre kvalitetskontroll og sørge for at maskinene fungerer som de skal. Med sterk arbeidsmoral og en evne til å jobbe i et hektisk miljø, er de en uvurderlig ressurs for enhver produksjonsbedrift.

Slaktere er dyktige håndverkere som arbeider med å bearbeide kjøtt på en sikker og effektiv måte. De sørger for at kjøttet blir kuttet, partert og pakket på en profesjonell måte, og har kunnskap om riktig hygiene og mattrygghet.

En pølsemaker er en mester i sitt håndverk og lager deilige pølser av høy kvalitet. Med en kombinasjon av tradisjonelle og innovative teknikker, skaper pølsemakerne et stort utvalg av smaker og varianter som passer enhver anledning og smak.

Bakere er kreative og dyktige i sitt arbeid, og lager et vell av deilige bakverk, brød og andre bakervarer. Med fokus på smak, konsistens og estetikk, leverer bakere fristende godbiter som appellerer til både øyet og ganen.

Fiskeforedlere spesialiserer seg i bearbeiding av fisk og sjømat, og sørger for at produktene holder høy kvalitet og smak. De har solid kunnskap om håndtering og oppbevaring av sjømat, samt teknikker for å fremheve de naturlige smakene og teksturene i produktene.

Kokker er lidenskapelige og talentfulle fagfolk som lager smakfulle og tiltalende retter. De arbeider med et bredt spekter av ingredienser og teknikker for å tilberede måltider som tilfredsstiller og overgår gjestenes forventninger. Med fokus på smak, presentasjon og kreativitet, skaper kokkene minneverdige matopplevelser.

I et hav av flere, finner vi den rette

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter