For bedrifter

Vi dekker dine behov

Hos XL Bemanning forstår vi at hvert selskap har unike behov når det gjelder arbeidskraft og kompetanse. Vår misjon er å skreddersy våre bemanningstjenester for å imøtekomme dine spesifikke krav, slik at du kan fokusere på det som er viktig for din virksomhet.

Våre tjenester

Vi er stolte av å kunne tilby et bredt spekter av kvalifiserte og erfarne kandidater innen en rekke bransjer og stillinger, inkludert bygg og anlegg, industri, hotell- og restaurantdrift, og mer. Ved å jobbe tett sammen med våre kunder, sikrer vi at vi finner de beste kandidatene som passer perfekt til hver enkelt rolle.

XL Bemanning er dedikert til å levere høykvalitets bemanningstjenester som tilfredsstiller dine behov, uansett hvor store eller små de måtte være. Enten du trenger ekstra arbeidskraft for et kortvarig prosjekt, eller en fast ansatt for å bli en del av teamet, er vi her for å hjelpe deg.

Vår grundige rekrutteringsprosess inkluderer intervjuer, referansekontroll og kompetansevurdering for å sikre at kandidatene vi formidler, møter og overgår dine forventninger. Vi står også for kvaliteten på kandidatene vi formidler og vil jobbe tett sammen med deg for å finne en passende løsning hvis en kandidat ikke fungerer som forventet.

Ved å velge XL Bemanning som din bemanningspartner, kan du være trygg på at vi vil finne de rette personene til å styrke din virksomhet og hjelpe den med å vokse. La oss dekke dine bemanningsbehov og bli en del av din suksesshistorie.

I et hav av flere, finner vi den rette

Ofte stilte spørsmål

Hos XL Bemanning er vi opptatt av å være en transparent og pålitelig partner for våre kunder. For å hjelpe deg med å forstå hvordan vi kan imøtekomme dine bemanningsbehov, har vi samlet en liste over ofte stilte spørsmål og svar:

Spørsmål og svar

XL bemanning tilbyr bemanningstjenester innen en rekke bransjer, som bygg og anlegg, industri, hotell- og restaurantdrift, og mer. Vi hjelper kunder med å finne kvalifiserte og dyktige medarbeidere for midlertidige og faste stillinger.

Vi gjennomfører grundige intervjuer og kontroller av referanser for alle kandidater vi vurderer. Dette gjør at vi kan sikre at kandidatene har riktig kompetanse, erfaring og holdning for å møte kundens behov og forventninger.

Tidsrammen for å finne en passende kandidat varierer avhengig av stillingens kompleksitet og kundens krav. Vi jobber effektivt og målrettet for å finne den beste kandidaten så raskt som mulig, og holder kunden oppdatert gjennom hele prosessen.

Ja, vi kan hjelpe med å finne kandidater for både kort- og langvarige prosjekter. Vi tilpasser våre tjenester etter kundens behov og arbeider for å finne kandidater med riktig kompetanse og erfaring for prosjektets varighet og krav.

Vi står for kvaliteten på kandidatene vi formidler og jobber for å sikre at de møter kundens forventninger. Hvis en kandidat ikke fungerer som forventet, ber vi om at kunden kontakter oss så snart som mulig, slik at vi kan finne en passende løsning eller erstatningskandidat.

Vi er dedikerte til å levere høykvalitets bemanningstjenester og arbeider kontinuerlig for å møte kundenes forventninger. Hvis en kunde ikke er fornøyd med en kandidat, vil vi gjøre vårt beste for å finne en passende erstatning så snart som mulig.

XL bemanning har lang erfaring og en sterk forpliktelse til å levere bemanningstjenester av høy kvalitet. Vi tar oss tid til å forstå kundens behov og krav, og jobber målrettet for å finne de beste

I et hav av flere, finner vi den rette

Kontakt oss

Takk for at du vurderer XL Bemanning for dine bemanningsbehov. Vi ser frem til å bli kjent med deg og din virksomhet, og finne løsninger som passer perfekt for deg.

Finn våre kontorer her:

Våre kontorer

Bergen

Kanalveien 46, 5068 Bergen

Tromsø

Strandveien 106. 9006 Tromsø

Ålesund

Parkgata 3A, 6003 Ålesund

I et hav av flere, finner vi den rette

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter