For kandidater

XL Bemanning tilbyr både midlertidige og faste stillinger, avhengig av våre kunders behov og stillingenes varighet. Vi jobber for å finne den riktige kontrakten for hver kandidat basert på deres preferanser og situasjon.

Lønnen din vil bli fastsatt i henhold til arbeidsavtalen din og i tråd med bransjestandarder og eventuelle gjeldende tariffavtaler. Vi er opptatt av å tilby rettferdige og konkurransedyktige lønninger for alle våre kandidater.

Vi tilbyr flere fordeler for våre kandidater, inkludert konkurransedyktig lønn, tilgang til et bredt spekter av jobbmuligheter og støtte fra vårt erfarne team gjennom hele arbeidsforholdet. Vi samarbeider også med enkelte av våre kunder for å tilby opplæring og utviklingsmuligheter.

Ja, når kontrakten din nærmer seg slutten, vil vårt team jobbe for å finne nye muligheter som passer din profil og ønsker. Vi er opptatt av å hjelpe våre kandidater med å opprettholde kontinuerlig sysselsetting og finne passende jobber.

Arbeidstiden din vil bli fastsatt i samarbeid med våre kunder og basert på deres behov og krav. Vi tar hensyn til dine preferanser og gjør vårt beste for å sikre at arbeidstiden din passer både dine og kundens behov.

Nei, det er ingen gebyrer for kandidater som registrerer seg eller jobber gjennom XL Bemanning. Vår tjeneste er helt kostnadsfri for kandidater som søker jobbmuligheter.

Hvis en av våre kunder ønsker å tilby deg en fast stilling mens du jobber gjennom oss, vil vi samarbeide med både deg og kunden for å sikre en smidig overgang. Vi er glade for å se våre kandidater lykkes og finne langvarig sysselsetting som passer deres behov og interesser. Hvis du er interessert i fast stilling, vil vi hjelpe deg med å forhandle arbeidsavtalen og sørge for at du er klar over alle vilkårene og betingelsene før du aksepterer tilbudet. Vår prioritet er å støtte deg i din karriereutvikling og sørge for at du trives i din nye rolle.

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter