For søkere

Rekruttering er når du blir fast ansatt direkte hos vår kunde. Bemanning er når du er ansatt som medarbeider hos Xl Bemanning og du leies ut på engasjement til våre kunder.

Du vil motta en e-post hvor vi bekrefter at du har søkt stillingen. Du vil bli kontaktet dersom du er relevant for stillingen.

Vi vurderer jobbsøkere basert på flere faktorer, inkludert relevant erfaring, kompetanse, utdanning og personlige egenskaper. Vi tar også hensyn til kundenes spesifikke krav og forventninger for hver stilling.

Intervjuprosessen hos XL Bemanning innebærer vanligvis en eller flere samtaler med våre rekrutteringskonsulenter, der vi vil stille spørsmål om din erfaring, kompetanse og motivasjon. Intervjuet gir oss en mulighet til å bli kjent med deg og vurdere om du passer godt til den aktuelle stillingen og våre kunder.

For å forbedre sjansene dine for å få en jobb gjennom oss, anbefaler vi at du oppdaterer CV-en din med nylig erfaring og relevante ferdigheter, og at du forbereder deg godt til intervjuer ved å lære om stillingen og bedriften. Vær også proaktiv og følg med på våre ledige stillinger, da nye muligheter legges ut regelmessig.

Ja, alle våre ansatte har ulykkesforsikring.

Vi gjør vårt beste for å gi tilbakemelding til alle jobbsøkere. Hvis du blir valgt for intervju, vil du motta en e-post eller telefonsamtale fra oss. Hvis du ikke blir valgt for intervju, vil vi også forsøke å gi deg tilbakemelding så langt det er mulig, slik at du kan forbedre din søknad for fremtidige muligheter.

Ja, du kan absolutt registrere deg hos XL Bemanning selv om det ikke er noen ledige stillinger som passer deg akkurat nå. Ved å registrere deg hos oss og oppgi din CV og ønskede jobbområder, vil vi ha deg i våre systemer og kunne kontakte deg når relevante muligheter oppstår. Det er en flott måte å holde deg selv synlig for fremtidige jobbmuligheter, og vi anbefaler at du sjekker våre ledige stillinger jevnlig for å holde deg oppdatert på nye muligheter.

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter