Din fleksible bemanner

Hvem er vi ?

Xl Bemanning er et ledende bemanningsbyrå med en solid kompetanse innen bransjen. Selskapet tilbyr en bred portefølje av tjenester for å møte behovene til sine klienter og kandidater. Med kontorer i fire av Norges viktigste byer, Bergen, Ålesund, Alta og Tromsø, har Xl Bemanning et sterkt lokalt fotfeste og en enestående evne til å levere effektive og skreddersydde bemanningsløsninger. Deres dedikerte og erfarne team sørger for at både arbeidsgivere og arbeidstakere får en positiv opplevelse, enten de er på jakt etter nye muligheter eller trenger å styrke bemanningen. Velg Xl Bemanning for din neste bemanningsbehov og opplev enkel og effektiv løsning.

Vår prosess

Før vi starter et oppdrag, tar vi oss tid til å forstå kundens behov og krav. Vi utfører grundige undersøkelser og intervjuer for å finne den rette personen til jobben. Vi tar også hensyn til kulturen og arbeidsmiljøet i selskapet for å sikre en god match mellom kunden og kandidaten.

Vi følger opp våre ansatte gjennom hele oppdraget for å sikre at de har alt de trenger for å utføre jobben på en best mulig måte. Vi har et dedikert team som alltid er tilgjengelig for å hjelpe med eventuelle spørsmål eller problemer som kan oppstå. Vi sørger også for å ha jevnlige samtaler med både kunden og kandidaten for å følge opp arbeidsprosessen.

Etter at oppdraget er fullført, er det viktig for oss å evaluere og lære av erfaringene. Vi tar tilbakemeldinger fra både kunden og kandidaten for å forbedre vår service og finne bedre måter å matche mennesker og selskaper på i fremtiden. Vi sørger også for å gi tilbakemeldinger til våre ansatte for å hjelpe dem med å utvikle seg videre i sin karriere.

Bergen

Kanalveien 46, 5068 Bergen

Tromsø

Strandveien 106. 9006 Tromsø

Ålesund

Parkgata 3A, 6003 Ålesund

Ansatte

Reset

Bredt nedslagsfelt

Xl Bemanning har fire kontorer i Bergen, Ålesund, Alta og Tromsø, noe som gir dem en unik evne til å levere lokalt tilpassede tjenester. Hvert kontor ledes av en erfaren teamleder som har en dybde av bransjekunnskap og lokal forståelse. Deres moderne og velutstyrte kontorlokaler gir en profesjonell og behagelig atmosfære for både klienter og kandidater. Xl Bemanning har også investert i avansert teknologi for å sikre en effektiv og smidig arbeidsprosess, og deres dedikerte team sørger for en personlig og imøtekommende service til alle som besøker deres kontorer.

Våre kontorer

Bergen

Kanalveien 46, 5068 Bergen

Tromsø

Strandveien 106. 9006 Tromsø

Ålesund

Parkgata 3A, 6003 Ålesund

I et hav av flere, finner vi den rette

Ta kontakt med oss

Ta gjerne kontakt med Xl Bemanning for å oppleve vår førsteklasses bemanningsløsninger og dedikerte kundeservice. Vårt team av erfarne fagfolk står alltid klare til å besvare spørsmål og hjelpe deg med å finne den beste løsningen for dine behov. Du kan kontakte oss via telefon og e-post, eller besøke et av våre kontorer i Bergen, Ålesund, Alta eller Tromsø. Vi ser frem til å høre fra deg og hjelpe deg med å oppnå dine mål.

Våre kontorer

Bergen

Kanalveien 46, 5068 Bergen

Tromsø

Strandveien 106. 9006 Tromsø

Ålesund

Parkgata 3A, 6003 Ålesund

I et hav av flere, finner vi den rette

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter